Twinckels’ tips

Welke sproeiers heb je nodig?

Met een multi-sproeier zit je altijd goed, want deze is geschikt voor alle soorten oppervlaktes. De turbinesproeiers, ook wel pop-up sproeiers genoemd, hebben als voordeel dat ze, wanneer ze niet in gebruik zijn, gelijk liggen met het grondniveau. Deze sproeiers komen pas omhoog wanneer ze gaan sproeien. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de sproeiers kapot rijdt tijdens het grasmaaien.

Zomers plezier met sproeiers

Een sproeier voor in je tuin is niet alleen handig, het is ook een fantastische attractie voor kinderen. Veel mensen hebben een goede herinnering aan de laatste schooldag op de basisschool. Bij mooi weer mocht de sproeier aan en mochten alle kinderen er doorheen rennen. Een fantastisch ritueel om het schooljaar mee af te sluiten. Sterker nog: we zouden het eigenlijk gewoon weer moeten invoeren op de laatste werkdag voor onze zomervakantie. Als je het niet aandurft zet je de sproeier gewoon in de tuin. Want een sproeier is niet alleen leuk voor je gazon maar ook voor de kinderen. Niks leuker dan in en uit de straal rennen op een warme zomerdag.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »