Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Elk pakket bevat de juiste producten om je vijver in topconditie te houden. De vijverpakketten zijn speciaal samengesteld op basis van de inhoud van de vijver. Elk pakket is geschikt om vijvers tot 3.000 liter te onderhouden. Speciaal voor vijvers met planten is er ook een groter pakket voor 10.000 liter beschikbaar. Heb je een vijver van 10.000 liter met veel vissen of een waterval? Of heb je een nog grotere vijver tot 20.000 liter? Neem dan contact met ons op voor een geschikt vijverpakket.

In alle vijverpakketten zit bodemsubstraat. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de goede bacteriën zich snel hechten. Het is namelijk belangrijk dat er in de vijver snel een goed biologisch evenwicht ontstaat. Met Bacterial versnel je dit proces. Hierdoor ontstaan er namelijk binnen 24 uur ca. 20 miljard waterzuiverende bacteriën. De teststrips uit het vijverpakket gebruik je om de waterkwaliteit te controleren. Als de waterhardheid en carbonaathardheid niet optimaal zijn, krijg je deze eenvoudig op het juiste niveau met GH Plus en KH Plus. De vijverfilter in het pakket zorgt voor een heldere vijver en zuurstofrijk water.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »