Filters

Twinckels’ tips

Welke regenton heb je nodig?

Regentonnen zijn er in veel soorten en maten. Hoe groot een regenton moet zijn, hangt vooral af van de grootte en beplanting in je tuin. Voor een gemiddelde Nederlandse tuin van 125 m2 is een regenton met een inhoud van 180 tot 250 liter ideaal. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de regenton er mooi uitziet in je tuin. Om aan ieders smaak te voldoen, verkopen we verschillende modellen, zoals moderne kunststof regentonnen en authentieke houten tonnen. Ook hebben we bijzondere regentonnen, zoals de Vaso 2-in1 regenton, waarvan de bovenkant gebruikt kan worden als plantenbak.

Regenton onderdelen

Naast regentonnen, verkopen we ook diverse onderdelen om je regenton compleet te maken of uit te breiden. Alle regentonnen die wij verkopen zijn voorzien van een kraantje, maar we verkopen de kraantjes ook los. Wil je nog sneller vullen dan is een handzwengelpomp misschien wat voor jou. Voor sommige regentonnen is er ook een bijpassende voet beschikbaar. Door een regentonvoet komt de ton wat hoger te staan en is het makkelijker om een gieter of een emmer onder het kraantje te plaatsen.

Wil je een regenton aansluiten op je regenpijp? In onze blog Hoe moet ik een regenton aansluiten? vertellen we hoe je dit doet en wat je ervoor nodig hebt.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »