Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Bestway opblaasbare zwembaden

Bij Twinckels haal je een opblaasbaar zwembad in huis voor elke tuin. De opblaasbare zwembaden van Bestway zijn eenvoudig en snel op te zetten. Doordat deze zwembaden met bijbehorende installatie set wordt geleverd heb je geen gereedschap meer nodig. De zwembaden worden tevens met filters geleverd die het water schoon houden.

Bestway stalen frame zwembaden

Ook kun je bij Twinckels terecht voor zwembaden die bestaan uit een stalen frame. Deze zwembaden van Bestway zijn van hoge kwaliteit en zijn in staat om extreme omstandigheden, zoals veel blootstelling aan Uv-straling en chloor te weerstaan. Ook voor de installatie van deze baden is geen gereedschap nodig. Voordeel van een zwembad met een stalen frame is dat deze het hele jaar kan blijven staan, mist deze goed wordt onderhouden.

Bestway onderhoudsaccessoires

Om het water van het zwembad in de zomer schoon en gezond te houden, zal je onderhoud moeten verrichten. Dankzij de accessoires van BestWay hoeft dit geen vervelende klus te zijn. De meeste van onze zwembaden worden al geleverd met de nodige accessoires, maar je kunt nog voor extra luxe kiezen. Kies bijvoorbeeld voor de robot bodemstofzuiger, hiermee laat je de bodem van het zwembad eenvoudig schoonmaken zonder dat je zelf enige moeite hoeft te doen. Ga je liever handmatig te werk? Kies dan voor een normale bodestofzuiger. Hiermee houd je het zwembad schoon en kun je er extra van genieten.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »