Filters

Twinckels’ tips

Gardena combisystem

Eén van de gevestigde en toonaangevende merken als het gaat om tuingereedschap, is natuurlijk Gardena. Dit merk heeft een reeks aan innovatieve producten waarmee zelfs de lastigste klussen van een leien dakje gaan. De combisystemen zijn een voorbeeld van deze innovatieve producten. 

Met het Gardena combisystem kun je één steel combineren met alle combisystem accessoires. Er zijn hiervoor meer dan 80 combinaties verkrijgbaar. Zo neemt het gereedschap maar weinig ruimte in beslag. De stelen zijn daarnaast comfortabel qua grip en de materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit gemaakt.

Wolf-Garten Multi-Star

Ook Wolf-Garten staat al jarenlang bekend als een kwalitatieve topper op het gebied van gesteeld tuingereedschap. Dit merk kenmerkt zich door Multi-Star gereedschap. De Multi-Star steel van aluminium is geschikt voor alle Multi-Star accessoires. Zo kun je bij Twinckels, onder andere, de bladhark, voegenkrabber, voegenborstel en fruitplukker accessoires vinden.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »