LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Bezorgen & retourneren

Bezorgen

De meeste producten heb je de volgende dag in huis, mits je voor 12:00 uur bestelt. Bestel je op vrijdag na 12:00 uur of in het weekend? Dat betekent meestal dat we dinsdag kunnen leveren. Sommige producten hebben een langere levertijd. Als dat zo is, dan staat het bij de omschrijving van het product. Let daar goed op als je bestelt. Bestel je voor meer dan  €75? Dan betaal je geen verzendkosten. In alle andere gevallen betaal je €6,95.

Retourneren

Niet alleen bestellen is makkelijk bij Twinckels, ook retourneren is geen enkel probleem. Het maakt ons niet uit of het een regenton of een bladhark is. Het terug te sturen artikel breng je zelf naar een PostNL-punt. Retourneren is gratis vanaf €120. Voor producten onder dat bedrag zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Eventuele verzendkosten die je hebt betaald voor de levering van het product bij je thuis, krijg je natuurlijk wel van ons terug. Binnen twee weken mag je retourneren. We gaan er dan wel vanuit dat je bestelling in dezelfde staat en in dezelfde verpakking terug komt als waarin je hem hebt ontvangen.

Zo werkt het:

  • - Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘retourneren‘.
  • - Wij sturen je een retourlabel, jij plakt dat op de doos waar je het product weer netjes in hebt gestopt.
  • - Breng het pakket naar een PostNL-punt.
  • - Na ontvangst en controle staat het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen weer op je rekening.
  • - Wil je iets ruilen? Dan volg je deze stappen en plaats je daarna een nieuwe bestelling. Niet ideaal, daarom werken we aan een andere oplossing.

Zwembaden retourneren

Helaas is het momenteel niet mogelijk om zwembaden en gerelateerde artikelen, zoals pompen of afdekzeilen, te retourneren. Onze excuses voor dit ongemak.

Defect artikel

Wordt jouw bestelling defect of beschadigd afgeleverd? Neem dan snel contact met ons op via [email protected]. Wij vertellen je dan hoe je het artikel kunt retourneren. Daarna zorgen we voor een nieuw product of, als je dat liever hebt, betalen we je terug.

Ruilen

Onhandig maar waar: ruilen is nu nog iets ingewikkelder dan we zouden willen. Je kunt een product niet direct ruilen. Je stuurt je product retour, krijgt van ons het aankoopbedrag terug en bestelt daarna het product dat je wel wilt hebben. Natuurlijk moet dit ook handiger kunnen. Daar werken we hard aan.

Herroeping?

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Die 14 dagen gaan in op de dag dat je het artikel in huis hebt. Het volledige aankoopbedrag krijg je zo snel mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen. Ook eventuele leveringskosten worden teruggestort. We doen dat op hetzelfde rekeningnummer of betaalmiddel dat je hebt gebruikt voor je aankoop. Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Dan moet je ons per post, mail of fax op de hoogte stellen van het feit dat je gebruik wilt maken van je recht op herroeping. Dat kan heel makkelijk via het Europese modelformulier voor herroeping.

Gevolgen van de herroeping 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je  terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval worden voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen teruggeeft voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

modelformulier-voor-herroeping.pdf

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »