Terug

Bezorgen & retourneren

Bezorgen

De bestelling die je doet op onze webshop wordt verzonden vanuit de leverancier(s) van de betreffende producten. Bij bestellingen van € 50,- of meer berekenen we geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 50,- zijn de verzendkosten € 8,25. Wij streven ernaar de bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen (bij voldoende voorraad), uit te leveren. 

Retourneren
Bevalt een product niet zoals gedacht? Je hebt het product altijd 14 dagen vrijblijvend op zicht. Als het product dan toch niet bevalt, kun je contact met ons opnemen via info@twinckels.com. Wij zorgen er dan voor dat het product bij je thuis wordt opgehaald. Stop het product onbeschadigd en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat, met het in het pakket bijgevoegde retourbon, terug in de doos. Geef dit mee als het pakket opgehaald wordt. Het volledige aankoopbedrag krijg je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je je herroeping aan ons kenbaar hebt gemaakt, retour. Retourneren is altijd gratis.

Defect artikel
Heb je een defect artikel ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons via info@twinckels.com. Wij zorgen er dan voor voor dat het product bij je thuis wordt opgehaald en dat je binnen 5 werkdagen een nieuw product ontvangt. Indien je ervoor kiest om je geld terug te krijgen dan zorgen wij voor een retourbetaling. De verzendkosten komen uiteraard voor rekening van Twinckels.

Ruilen
Op dit moment is het nog niet mogelijk om een product direct te ruilen. We vragen je om jouw product te retourneren. Je ontvangt dan het aankoopbedrag op je rekening. Vervolgens kun je in onze webshop een nieuwe bestelling plaatsen.

Ik wil gebruik maken van mijn herroepingsrecht, hoe werkt dat?
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De kosten hiervoor komen voor rekening van Twinckels. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping 
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je  terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval worden voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, te overhandigen. Wij zorgen ervoor dat het product bij je thuis wordt opgehaald. Je bent op tijd als je de goederen teruggeeft voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

modelformulier-voor-herroeping.pdf

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Twinckels 8.9 / 10 - 31 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »