Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

O’Daddy solar verlichting

De Solar verlichting van O’Daddy is in allerlei vormen te verkrijgen. Kies voor een wandlamp, spotjes of een normale tuinlamp. Het unieke aan deze lampen is dat ze allemaal op zonne-energie werken. De meeste lampen worden geleverd met een ingebouwd zonnepaneel. Het is echter ook  mogelijk om een lamp aan te schaffen met een extern zonnepaneel. Hierdoor kan je de lamp zelf op een donkere locatie plaatsen. Door het zonnepaneel vervolgens op het dak of een andere licht vangende locatie te plaatsen voorzie je de lamp alsnog van voldoende energie.

O’Daddy solar wandlampen

De solar wandlampen van O’Daddy zijn de perfecte aanvulling voor iedere tuin om extra sfeer of gemak te creëren. De wandlampen zijn 100% duurzaam doordat ze worden aangedreven door het geïntegreerde zonnepaneel. Deze wandlampen zijn eenvoudig te installeren. Je hoeft enkel 4 gaten te boren en de lamp te bevestigen.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »