Filters

Twinckels’ tips

Vogels

Vogelvoer is er in alle soorten en maten, voor alle soorten en maten. Van kuikenvoer tot duivenvoer, van papegaai tot kanarie. Deze vogels willen natuurlijk alleen maar het beste voer, en dat zullen ze krijgen. Het vogelvoer is aangepast aan de eisen van elke soort vogel. Zo heeft de sierduivenvoeding een perfecte mix van eiwitten, caroteen, vetten en andere voedingsstoffen om de duif een goede maal en een mooi verenpakket te bezorgen.

Honden/katten

Ook voor hondenvoer en kattenvoer kun je bij Twinckels terecht. Deze schattige viervoeters zijn onze grootste vrienden, zij verdienen ook de hoogste kwaliteit voeding. Natuurlijk glippen we allemaal wel eens een stukje vlees naar onze grote vriend, maar hij of zij heeft wel wat extra voedingsmiddelen nodig om een goed dieet aan te houden. Katten en honden van alle maten hebben allemaal hun eigen voorkeuren, voor ieder diertje is er wat.

Knaagdieren

Ook onze kleinste vriendjes hebben een goed dieet nodig. Een groot deel van de knaagdieren hebben tanden die hun hele leven door blijven groeien. Tijdens het eten schaven de tanden tegen elkaar waardoor ze weer afslijten. Met goede voeding stimuleer je deze werking, waardoor het gebit van jouw knaagdier goed scherp en gezond blijft.

Boerderijdieren

Niet alleen onze huisdieren verdienen het allerbeste, de boerderijdieren hebben ook hun voeding nodig. Wie wil er later nou niet met zijn kinderen naar de kinderboerderij om daar van de dieren te genieten? Met deze boerderijdierenvoeding van hoge kwaliteit komt jouw kind bij de kinderboerderij de mooiste en vrolijkste dieren tegen.

Kangoeroes

Doe eens gek, neem een kangoeroe! Ook voor kangoeroevoer kun je bij Twinckels terecht. Kangoeroes zijn echte planteneters, maar dit dieet biedt niet altijd genoeg voedselvariatie. Met speciale muesli als toevoeging aan het dieet van de kangoeroe krijgt hij alle voedingsmiddelen binnen die hij nodig heeft.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »