I.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling 1-2 dagen vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor!

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Elk seizoen een eigen schaal

Maak je interieur compleet met een aantal decoratieve en stijlvolle schalen op tafel. Het is leuk om verschillende soorten met elkaar te combineren. Daarnaast is het gemakkelijk om ze aan te passen aan het seizoen. 

Herfst

Haal, bijvoorbeeld, de herfst in huis door een mooie, platte schaal te vullen met kastanjes, gedroogde bladeren, mos en takjes. En vergeet ook niet een kleine pompoen of ander sierfruit natuurlijk. Tip: plaats wat kleine ledtheelichtjes bij het geheel om alles vrolijk bij te lichten gedurende de donkere avonden.

Winter

Wordt het winter? Dan is het herfsttafereel heel eenvoudig te vervangen voor winterse (kerst-)sferen. Begin met een blok steekschuim en steek hier een paar geurende kersttakken in. Omring deze vervolgens met dennenappels. Maak het dan af met een paar vrolijk glimmende kerstballen en een kaars.

Lente

Vul de schaal met verse potgrond en ga voor een frisse mix van krokussen, sneeuwklokjes en hyacinthen. Deze bloeien op verschillende momenten, dus heb je er altijd wel een vrolijk stel bloemen in huis. Bijna pasen? Dan misstaan die gekke gele kuikentjes en een paar eieren natuurlijk niet.

Zomer

Zomer, zon en zee. Een betere combinatie bestaat toch niet? Meteen de perfecte inspiratie om je schaal op de juiste wijze te vullen, want wat is er fijner dan zand? Neem een emmertje mee als je een dagje op het strand bent geweest. Vul het zand dan aan met een paar gekleurde schelpen. Gemakkelijk te spotten op de Nederlandse stranden of misschien ga je op vakantie in tropische oorden en kun je ze daar vinden. Maak het geheel af met een stevige witte kaars in het midden.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »