Heb jij onze sale al ontdekt? De mooiste producten voor een fijn prijsje!

Filters

Twinckels’ tips

Dit gaat niet alleen veel sneller, het graszaad of de mest wordt ook nog eens veel gelijkmatiger verspreid over je tuin. Hierdoor wordt er geen stukje tuin overgeslagen. En heeft het gevroren? Dan gebruik je de strooiwagen ook om zout mee te strooien.

Strooiwagen kopen

Strooiwagens zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van het formaat van je tuin, kies je welke strooiwagen het meest geschikt is voor jou. Heb je een grote tuin? Kies dan voor een strooiwagen met veel capaciteit. Bijvoorbeeld voor de Gardena Strooiwagen L of XL. Wil je een kleine oppervlakte bestrooien? Dan kun je met een handstrooier ook prima uit de voeten.

Verspreidingsbak voor je strooiwagen

Ben je een Pietje Precies? Dan is een strooiwagen met verspreidingsbak wat je zoekt. Deze bak zorgt er namelijk voor dat bijvoorbeeld je graszaad heel precies wordt verdeeld over een strook van 40 centimeter. Er past 3 liter graszaad of grasmest in de bak. Het accessoire is makkelijk te monteren aan de Gardena steel van je strooiwagen. Dat is nog eens moeiteloos baantjes trekken. Bespaar jezelf dus een hoop tijd en zorg ervoor dat je het in een keer goed doet. Met een verspreidingsbak sla je geen grassprietje over.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »