Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Hiervoor gebruik je beugelzagen

Bereid alvast een romantische winter voor en ga aan de slag met een beugelzaag. Ga de tuin in en zaag hout voor je openhaard of houtkachel. Dit heb je zo gedaan met een Gardena Beugelzaag. De Gardena beugelzagen zijn namelijk lichte en robuuste zagen die ideaal zijn voor het zagen van dikke takken en boomstronken. Alle Gardena beugelzagen zijn voorzien van een comfortabele handgreep, waardoor het zagen makkelijk gaat. Genoeg hout verzameld? Berg de beugelzaag dan veilig op met de meegeleverde bladbescherming. Zo gaat je zaag lang mee en hoef je niet bang te zijn voor snijwonden.

Onderhoud van je beugelzaag

Met een beugelzaag is het net als met een echte beugel: die heeft af en toe onderhoud nodig. Gelukkig hoef je niet naar de beugelzaag orthodontist, je vervangt het zaagblad van je beugelzaag heel makkelijk zelf. Je hebt er niet eens gereedschap voor nodig. Als je vroeger verplicht moest figuurzagen op de lagere school weet je nog precies hoe het moet. Om vervanging zo lang mogelijk uit te stellen is het belangrijk goed voor je beugelzaag te zorgen. Bewaar je beugelzaag in een droge ruimte en gebruik de bladbeschermer om de zaagtanden te beschermen tegen roest en jezelf te beschermen tegen een kras van je zaag.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »