Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Welke waterspuit heb je nodig?

Het is afhankelijk van de afmeting van je tuin welke waterspuit je nodig hebt. Heb je een grote tuin? Dan raden wij de Gardena spuitlans aan. Deze sproeier heeft namelijk een verlengstuk van maar liefst 90 centimeter, waardoor je zelfs de meest onbereikbare plekken kunt besproeien. Handig, want zo loop je niet het risico dat je je eigen mooie bloemperk vertrapt omdat je er niet goed bij kunt. Hierdoor is je tuin altijd op zijn mooist. Ook de bloemen in de verste hoeken maak je blij met de Gardena spuitlans.

Gardena startset

Geen idee welke waterspuit de beste optie is voor jouw tuin? Begin dan gewoon met de Gardena startset. Deze set bestaat uit een kraanstuk met adapter, een slangstuk, een waterstop en een tuinspuit. Natuurlijk is deze startset, net als de rest van de tuinartikelen van Gardena te combineren met andere merken. Kom je er achter dat je toch een ander model nodig hebt? Dan kun je de startset gewoon aanvullen met een andere uit de collectie.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »