Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Bezems bij Twinckels

De bestrating in je tuin blijft helaas niet vanzelf vrij van stof en blaadjes. Zeker wanneer je veel mooie planten en bomen in je tuin hebt, zul je regelmatig aan de slag moeten om alles schoon te houden. Je kunt natuurlijk aan de slag met een bladblazer, maar een duurzamere en zuinigere methode is natuurlijk de klassieke bezem. En omdat je zelf aan de slag moet, ben je ook meteen lekker in beweging.

Er zijn bezems in allerlei soorten en maten op de markt, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je graag een handje door onze voorselectie. Bij ons vind je namelijk alleen Wolf-Garten bezems. Dit is een toonaangevend en kwalitatief merk in tuingereedschap. 

Multi-star collectie

De Wolf-Garten modellen maken deel uit van de Multi-Star collectie. Als je dus een Multi-Star steel aanschaft, kun je de borstel dus gemakkelijk vastzetten en weer demonteren. Je kunt de steel dan weer gebruiken in combinatie met andere accessoires, zoals de fruitplukker.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »