Shop de leukste kerst items voor in jouw huis & tuin!

Filters

Twinckels’ tips

Soms kom je gewoon niet van ongedierte of onkruid af met de gebruikelijke middelen. Dan zijn bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte en onkruidverdelgers toch wel handig. Bij Twinckels vinden we het wel belangrijk dat onze middelen niet schadelijk zijn voor dieren en de natuurlijke balans in je tuin niet verstoren. Daarom hebben we een groot assortiment Ecostyle producten. Deze producten zijn 100% natuurlijk.

Ongedierte bestrijding

Bij Twinckels vind je verschillende middelen tegen veelvoorkomende plagen, zoals zilvervisjes, mieren, bladluis en slakken. Je vindt echter ook kattenschrik in het assortiment. Katten worden natuurlijk niet altijd als ongedierte gezien, maar het is toch niet erg prettig als ze je pas gespitte tuintje als kattenbak gebruiken.

Onkruidverdelger

Onkruid uit je tuin verwijderen kan een tijdrovende klus zijn, maar met de juiste onkruidverdelger maakt het werk een stuk gemakkelijker en sneller! Wil je af van al dat onkruid tussen je terrastegels of in je gazon? Bij Twinckels vind je diverse ecologische onkruidverwijderaars. Deze gaan op een verantwoorde manier snel de verspreiding van onkruid tegen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »