LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Houten tuintafels

Wat voor soort tafel je ook wilt, Twinckels heeft het! Zo hebben wij verschillende formaten tuin- en eettafels. Je kunt dus zelf kiezen of je een klein tuintafeltje wilt of een grote tuintafel. Ook kun je kiezen uit een makkelijk en creatief doe-het-zelf-montage-pakket of een tafel die je zelf niet meer in elkaar hoeft te zetten. Ook hebben we tafels met verschillende vormen tafelpoten, zoals U-vormige of V-vormige tafelpoten.

Welke tuintafel heb ik nodig?

Vind je het lastig een keuze te maken? We hebben verschillende tuintafels van hout. Wil je een tuintafel waar je niets meer aan hoeft te doen? Kijk dan eens tussen onze Douglas houten meubelen. Dit hout ik extreem duurzaam en zeer geschikt voor buiten. Wil je een sfeervolle eettafel voor binnen? Kijk dan eens tussen onze roasted wood meubelen. Het roasted wood heeft een donkere en sfeervolle kleur, waardoor het een warme en mooie uitstraling krijgt. Wil je een robuuste tafel die weinig aandacht vergt? Kijk dan eens tussen onze steigerhouten meubelen.

Andere houten meubelen

Ben je op zoek naar een hele tuintafel set? Kijk dan eens tussen onze loungesets. Deze sets bestaan uit een tuintafel met bankjes of een tuintafel met stoelen. Maar je kunt onze tuinbanken en tuinstoelen ook los met een tuintafel kopen. Zoek niet verder, want Twinckels heeft alles wat je nodig hebt!

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »