I.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling 1-2 dagen vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor!

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Een tuinhuis voor opslag of decoratie

Heb je teveel spullen en weet je niet meer waar je de fietsen, grasmaaier en gereedschapskist op moet bergen? Dan biedt een tuinhuisje de oplossing. Alle spullen die je liever niet in het zicht hebt berg je er veilig in op. Er zijn verschillende soorten tuinhuizen. Heb je niet zoveel ruimte over? Kies dan voor een klein tuinhuisje. Wil je het huisje niet alleen gebruiken als opslagplek maar wil je er ook een romantisch plekje van maken? Kies dan voor een tuinhuis met veranda. En heb je plek voor een groot tuinhuis? Maak er dan een Bed and Breakfast van.

Een tuinhuis als werkplek

Woon je heerlijk maar heb je af en toe behoefte aan een plek voor jezelf? Of ben je ondernemer en vind je het zonde om veel huur te betalen voor een kantoorruimte? Dan zou een tuinhuis wel eens een oplossing kunnen zijn. Een tuinhuis is namelijk ook de ideale werkplek. Je zondert je makkelijk af en je bent toch vlakbij huis. En met wat creativiteit kun je er een hele fijne plek van maken. Met uitzicht op je eigen tuin. Als dat geen inspiratie oplevert? Met goede isolatie en een kleine houtkachel of straalkachel kun je er zelfs het hele jaar in terecht.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »