Terug

Tuinbewatering

In de zomer is het water geven van je tuin erg belangrijk om je planten en gazon in topconditie te houden. Twinckels biedt handige oplossingen om je tuin van voldoende water te voorzien.

Filters

Tuinbewatering

Zeker in het voorjaar en de zomer is het watergeven van de planten in je tuin en het gazon een belangrijke klus. Door je tuin de juiste hoeveelheid water te geven, blijven je planten en gazon in topconditie. Watergeven lijkt eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Teveel of juist te weinig water kan ervoor zorgen dat het groen in je tuin het zwaar heeft en misschien de zomer niet overleeft. Gelukkig biedt Twinckels een aantal goede oplossingen om je tuin te voorzien van voldoende water.

Automatisch water geven

De Gardena Smart System apparaten signaleren met sensoren de vochtigheid van de bodem en bepalen of er gesproeid moet worden. Elke zone in je tuin wordt op de juiste manier van water voorzien. Hierdoor hoef je dus nooit meer zelf water te geven! Via een app op je telefoon bepaal je de juiste instellingen en houd je alles zelf in de gaten.

Handmatig water geven

Kleinere tuinen kun je natuurlijk ook zelf met de hand sproeien. Twinckels biedt een aantal kwalitatief hoogwaardige tuinslangen met wandslangenbox om eenvoudig zelf planten water te geven. Wil je water geven vanuit een vijver, dan is een besproeiingspomp een handige uitkomst.

Tip: planten geef je het beste water in de ochtend of de vroege avond. Op die momenten is de zon het minst sterk en heeft het water meer tijd om tot aan de wortels van de planten te komen, zodat het niet zo snel verdampt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Twinckels 8.9 / 10 - 31 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »