Twinckels Zomeractie! Met korting naar De Tuinen van Appeltern

Zin in een uitje vol tuininspiratie en plezier? Ga dan naar De Tuinen van Appeltern, Europa's grootste tuininspiratiepark! Of het nu lente, zomer of herfst is, De Tuinen van Appeltern zijn een feest voor het oog. Dwaal op je gemak rond tussen de ruim 200(!) inspiratietuinen. Geniet, bijvoorbeeld, van alle kleuren en frisse geuren in de Wilde Weelde Wereld. Dit is een natuurvriendelijke en duurzame buurttuin.

(Tuin)Plezier voor het hele gezin

Kom zelf volledig tot rust in het groen en laat de kinderen al spelend de natuur ontdekken. Zo vind je in de Tuinen boomhutten, een speeltuin, een kabouterpad en een echt hagendoolhof... Spannend!

Tijd voor een pauze? Geniet dan van een high-tea of een picknick. Of rust uit met een vers broodje of frisse salade op één van de terrassen of pleinen.

☀️Zomeractie☀️Bestel Appeltern tickets met korting!

Bij Twinckels zijn we dol op inspiratie en groen. En dus ook op De Tuinen van Appeltern! Daarom hebben we een leuke actie voor je. Bestel t/m 25 september 2019 je tickets en ontvang €2,50 korting per ticket. Ga voor alle actievoorwaarden naar de zomeractiepagina op de website van De Tuinen van Appeltern.

>>> Bestel nu je tickets via De Tuinen van Appeltern

 

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »