LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Onze wereld van sfeer

Geniet samen van de feestdagen

Wat herinnert jou aan de feestdagen aan het einde van het jaar? Misschien die gekke kerstsok bij de haard, die Coca Cola reclame met die kerstman op de truck, of zoiets eenvoudigs als een mok warme chocolademelk met slagroom.

Wat het ook is, je viert deze dagen vast met je geliefden om je heen. Gezellig samen aan een uitgebreide maaltijd met te veel gangen, lachend gekke verhalen uitwisselen en natuurlijk de cadeautjes! 

Wij krijgen altijd wel weer een twinckeltje in onze ogen als we aan de mooiste periode van het jaar denken. We vinden het daarom leuk om je te inspireren over alles wat met kerst te maken heeft.

Bekijk direct al onze sfeer-gerelateerde producten of kies uit één van de onderstaande categorieën. 

kersthuisje

Kersthuisjes

In de categorie 'kersthuisjes' vind je alles wat je nodig hebt om je eigen kerstdorp te bouwen. We hebben huisjes en accessoires van het bekende merk Luville. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment Efteling huisjes!

Bekijk alle kersthuisjes >

kunstkerstboom

Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal in huis. Geen rijen voor de kassa in het tuincentrum en geen naalden overal in huis. Bij Twinckels vind je een uitgebreide collectie: van klein tot groot en met of zonder ingebouwde lampjes!

Bekijk alle kunstkerstbomen >

kerstverlichting

Kerstverlichting

Kerstverlichting maakt je kerstboom natuurlijk helemaal af! En of je nu 400 of maar liefst 1000 lampjes nodig hebt, wij hebben het. Lees ook vooral even onze blog boordevol kerstverlichting tips.

Bekijk alle kerstverlichting >

kerstballen

Kerstballen

Kerstballen zijn prachtig, maar helaas ook een beetje kwetsbaar. Daarom vind je bij Twinckels prachtige onbreekbare ballen die je lekker kunt laten rondstuiteren. Ideaal!

Bekijk alle kerstballen >

Lees meer over sfeer bij Twinckels

kersthuisjes - tips

Wil jij je eigen kerstdorpje bouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan geven we je graag wat handige tips!

Lees het artikel >

kerstverlichting

Heb je kerstverlichting nodig? Dan heb je vast een hoop vragen over, bijvoorbeeld, snoerlengte en type lampjes. Wij adviseren je graag.

Lees het artikel >

De feestdagen zijn weer in aantocht! Lees nu waarom een kunstkerstboom een echte aanwinst is voor je huis!

Lees het artikel >

kunstkerstboom

Twijfel je nog of je voor een kunstkerstboom of een echte kerstboom gaat kiezen dit jaar? In dit artikel vertellen we je wat de duurzaamste keuze is!

Lees het artikel >

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »