Samenwerking Twinckels & KNGU | Dutch Gymnastics

Wist je dat buiten sporten leuk en gezond is? Je krijgt er energie van, voelt je fitter en doet ook wat extra vitamine D op. En heel makkelijk: je kunt veilig sporten in en rondom je eigen huis. Dit kan mede dankzij onze nieuwe samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Onder de vlag van Dutch Gymnastics is de KNGU de bond binnen de grootste gymsport community van Nederland.

Samen zijn we van mening dat sporten altijd en overal kan! En het aanbod van de Avyna trampolines past daar perfect bij. De Avyna trampolines zijn van hoge kwaliteit, zeer veilig en zorgen voor veel speelplezier. Perfect om ook thuis onderdeel te zijn van Dutch Gymnastics.

Koop nu een Avyna trampoline met 10% korting

Ben jij een gymsportfan en onderdeel van de Dutch Gymnastics Community? Dan bof je! Ieder lid krijgt namelijk een Twinckels kortingscode van Dutch Gymnastics. Met deze kortingscode bestel jij je gloednieuwe trampoline, luchtkussen of voetbaldoel met maar liefst 10% korting via de website van Twinckels. De actieperiode loopt tot 1 september 2019. Zorg dat jij jouw trampoline via Twinckels met korting scoort en beleef ook veel plezier aan het spelen en bewegen in en om je huis!

Heb je nog geen kortingscode ontvangen? Neem dan contact op met Dutch Gymnastics via [email protected]

Populairste trampolines & springkussen

Bekijk de selectie

Onderhoud je tuin met onze Gardena tuinartikelen

Met een goed onderhouden tuin geniet jij nog meer van al dat bewegen in en om je huis. Wij maken het onderhouden van je tuin daarom graag een beetje makkelijker. Hoe? We hebben 4 Gardena pakketten samengesteld. En geloof ons, de prijzen van deze pakketten zijn messcherp en zeer uniek. Nergens anders hark je deze geweldige Gardena-sets zo voordelig binnen.

Gardena pakketaanbiedingen

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »