Filters

Twinckels’ tips

Gardena €100 Cashback Actie

Ontvang nu €100 retour op het aankoopbedrag van een robot maaier. Dit is dus dé perfecte kans om een Gardena Sileno City, Life of Smart robotmaaier mét korting te kopen. Daarnaast hebben wij bij Twinckels ook nog eens heel veel robotmaaiers van Gardena in de aanbieding. Je ontvangt dus niet alleen 100 euro terug bij aankoop van een robot grasmaaier, maar je krijgt ook nog eens een automatische gazonmaaier voor een heel fijn prijsje. 

Gratis Robotmaaier Garage t.w.v. €199

Ontvang een gratis garage ter waarde van 199 euro voor je robotmaaier. De garage beschermt de grasmaaier tegen direct zonlicht, regen en alle andere weersomstandigheden. Zo blijft jouw robotmaaier goed beschermd en zal de levensduur langer zijn. 

Gratis Robotmaaier Installatie

Liever geen 100 euro cashback of een gratis garage maar een gratis installatie van je robotmaaier? Dat kan ook! Gardena verzorgt dan gratis de bovengrondse aanleg van een robotmaaier. Dit betekent dat zij de draad op uw gazon juist aanbrengen waardoor de robotmaaier lekker zijn gang kan gaan en uw gras kan maaien. Maakt u zich geen zorgen, binnen enkele weken is er gras overheen gegroeid waardoor de draad niet meer zichtbaar zal zijn.

De cashback kun je na de aankoop aanvragen via www.refundactie.eu 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »