I.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling 1-2 dagen vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor!

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

De meeste peren kunnen geplukt worden in september en eventueel oktober. Sommige rassen zijn ook al te plukken in juli of augustus. Als een peer volledig rijp is, valt deze vanzelf op de grond.

Verzorging

Bij het planten van deze boom is het verstandig om eerst een laag potgrond in het plantgat te doen. Dit zorgt voor een goede start. Nadat je de boom geplant hebt, vereist deze niet veel zorg. Je hoeft hem alleen nog te snoeien en te controleren op ziektes. De perenboom moet in de winter en in de zomer gesnoeid worden. In de winter snoei je de nieuwe scheuten terug op het oude hout. In de zomer mag de perenboom gesnoeid worden zodat die mooi in vorm blijft. Dit is ook goed voor de vorming van de peren!

Het is belangrijk om op te letten op perenroest. Dit is een soort schimmelziekte die de groei kan vertragen. De boom zal hierdoor ook minder vruchten geven.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »