Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Wist je dat de hazelnoten die door de hazelaar geleverd worden een rijke bron van vitamine E zijn? Een handvol hazelnoten voorziet al voor 50% in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Met de hazelaar haal je dus niet alleen een fantastische opvulling voor uw tuin in huis, maar ook een enorm gezonde struik. De hazelaar is een sterke struik die temperaturen tot – 25 graden kan verdragen.

Hazelaar verzorgen

De hazelaar staat het liefst in een humus- en voedselrijke grond. Hij groeit het best op een lichte standplaats. Kies dus bij het plaatsen voor een zonnige plek. Per ras verschilt de optimale plaatsing. Sommige rassen hebben volle zon nodig, andere rassen doen het ook in de halfschaduw.

De hazelaar hoeft niet gesnoeid te worden, maar snoeien levert wel extra noten op. De boom kan het best in maart gesnoeid worden, maar dit mag ook in de wintermaanden. Verder vereist deze notenboom weinig verzorging.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »