Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Bij Twinckels vind je kerstverlichting in allerlei kleuren in maten. Ben je op zoek naar een klassiek wit licht, of zoek je juist lichtjes met veel verschillende kleuren? Beide kun je hier in verschillende lengtes bestellen. Ook heeft Twinckels warmwitte en frosted lampjes.

Als je alleen de kerstboom verlichten een beetje te weinig wilt en meer vrolijke kerstlampjes in huis wil halen, dan kan dat natuurlijk. Het is tenslotte maar één keer per jaar Kerst, dus het hele huis mag volgehangen worden met leuke lampjes. En waarom zou je stoppen bij de woonkamer? De slaapkamer kan ook wat kerstverlichting gebruiken. Dit hoeven niet alleen lichtsnoeren te zijn, maar leuke ropelights zijn ook uitstekende kerstdecoraties.

Als je het hele huis hebt voorzien van kerstsfeer, dan mag de tuin natuurlijk niet achterblijven. Het kan namelijk niet dat de tuin nog steeds donker is terwijl het feest is in huis. Zet daarom leuke tuinstekers in de tuin. Je vindt ze hier in de vorm van een sneeuwman, kerstboom of ster. Het is ook leuk om kerstverlichting langs de schutting of balkonrand te hangen, of om de bomen en struiken van wat feestelijke verlichting te voorzien. Alles kan en alles mag! Het is tenslotte kerst, de gezelligste tijd van het jaar!

 

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »