Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Kerstballen zijn de meest populaire manier om een kerstboom te versieren, en terecht! Kerstballen kunnen elke boom omtoveren tot een feestelijke kerstboom. Houd het bij één kleur of maak er een meerkleurig feest van, de keuze is aan jou! 

Om de kerstballen goed tot hun recht te laten komen, is het verstandig om de grote ballen onderin te hangen, en de kleinere balletjes bovenin. Hang ook wat ballen wat dieper in de boom als je wat meer diepte in de boom wil creëren. Zo wordt jouw boom de mooiste van allemaal.

Onbreekbare kerstballen

Als je huisdieren of kleine kinderen hebt ken je het probleem vast wel, vallende kerstballen die kapotgaan zodra ze de grond raken. Direct overal scherven, en jij mag het weer gaan opruimen. Dit wil je niet meer, en het hoeft ook niet meer, dankzij de onbreekbare kerstballen van Twinckels. Deze ballen zijn van kunststof en breken dus niet als ze per ongeluk vallen.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »