LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Kerstversiering hoort bij kerst, decoraties door het hele huis en een vrolijk versierde kerstboom, zo haal je de kerstsfeer in huis. Bij Twinckels vind je de mooiste kerstversiering om jouw huis om te toveren tot een gezellig kerstwaardig interieur. 

Kerstverlichting

Lampjes horen bij kerst, het is namelijk de donkerste tijd van het jaar, en daar kunnen wel wat gezellige lampjes bij voor de sfeer. Veel mensen hangen alleen lampjes in de kerstboom, maar er zijn veel dingen die je met kerstverlichting kan doen. Veel kerstverlichting is ook geschikt om buiten te hangen, zo kun je de tuin ook van kerstsfeer voorzien door bijvoorbeeld lampjes in de boom of aan de schutting te hangen. Op deze manier is de kersttijd niet meer zo donker.

Kerstballen

Kerst zonder kerstballen is geen kerst. Kerstballen zijn vrolijk en zijn ideaal als decoratie van de kerstboom. Hang er zoveel in als je wilt, vrolijke kerstballen kunnen altijd. Kerstballen hoeven echter niet per sé in de boom, ze kunnen ook op andere manieren erg sfeervol zijn. Hang bijvoorbeeld een paar kerstballen aan een guirlande of een andere slinger, of doe een aantal ballen in een vaas. Zo verspreiden ze de kerstsfeer verder dan alleen in de boom.

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »