LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Voordelen van onze slaapzakken

Iedere slaapzak is anders, waardoor de kwaliteit ook vaak verschilt. Dat is bij ons niet zo. Wij hebben zeer comfortabele slaapzakken voor iedere jaargetijde. Ga je wel eens kamperen in de herfst of winter? Dan kan het vrij koud zijn, voor ’s nachts is dat vaak het geval. Speciaal voor liefhebbers van het najaar, hebben wij slaapzakken die je vanaf -10 graden kunt gebruiken, zodat je altijd warm blijft in extreme kou. Ga je liever kamperen in de zomer of ga je graag naar een festival? Speciaal voor de zomergangers hebben wij ook slaapzakken die je vanaf 10 graden kunt gebruiken. Zo heb je het niet te warm, maar ben je wel altijd comfortabel! Nog een leuk weetje: ze zijn ook te gebruiken als extra deken of aanritsbaar met een andere van Bo-Camp of Camp-Gear. Wil je een slaapzak kopen? Dan ben je bij Twinckels aan het juiste adres!

Vulling en wassen

Onze winter slaapzakken zijn van Perkal katoen en onze zomer varianten van polyester. Perkal katoen heeft een lichte glans en voelt zacht aan. Ook is de stof duurzaam en slijtvast. Hierdoor gaat hij lang mee. Onze zomer slaapzakken zijn van polyester. Deze stof zorgt voor een goede warmte-isolatie en is anti allergisch. Alle slaapzakken zijn voorzien van een hollow fiber vulling, wat dezelfde eigenschappen als polyester heeft. Maar hoe was je een slaapzak nou het beste? Met katoenen en polyester stoffen is het belangrijk om een vloeibaar wasmiddel te gebruiken. Zorg ervoor dat je maar eenderde van een normale dosering gebruikt en dat je hem goed naspoelt. Ook moet het centrifugeren uitsluitend op een laag toerental. Laat de slaapzak op een natuurlijke manier drogen en niet in een wasdroger. Doe je dit toch, zorg dan dat de temperatuur van de droger op laag staat. Is hij helemaal droog? Berg hem dan veilig op in de daarvoor bestemde hoes. En klaar ben je! Helemaal klaar zijn voor je vakantie? Bestel dan ook een slaapmat op Twinckels!

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »