LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Onze hangmatten

In een hangmat kun je heerlijk tot rust komen en geeft een echt vakantiegevoel. Daarom hebben wij deze ligmatten in verschillende afmetingen, soorten en kleuren. Hierdoor zit er altijd iets bij wat jij fijn vindt. Vind je het prettiger om een te hebben die stabiel op de grond staat? Dan kun je het beste gaan voor een hangmat met frame. Deze hangmatstandaard kun je los bij ons kopen en is te bevestigen onder vrijwel iedere hangmat. Dit komt omdat de standaard te verstellen is. Een standaard is ook handig als je geen ophangpunten hebt om de losse ligmat aan te bevestigen. Heb je deze ophangpunten wel in de vorm van bomen of muren en vind je het juist fijn om in de lucht te ‘zweven’? Dan volstaat alleen een ligmat. Je kunt kiezen uit een hangmat met spreidstok of zonder spreidstok. De spreidstok zorgt ervoor dat de mat volledig open en strak blijft hangen. Heb je een zonder spreidstok, dan gaat deze zich naar je lichaam vormen. Het voordeel hiervan is dat zulke hangmatten minder snel geneigd is om te kantelen. Ook kun je bij ons kiezen tussen verschillende kleuren, zoals een prachtige zonsondergang, regenboog of effen kleur.

Hoe kan ik een hangmat ophangen?

Hoe je een hangmat moet ophangen, hangt af van het soort. Heb je eentje met een spreidstok? Zorg dan dat je deze ophangt op een hoogte van 120 tot 140 cm. Heb je een zonder spreidstok? Dan moet je deze hoger ophangen, namelijk op een hoogte van circa 180 cm. Dit komt doordat de hangmat zonder spreidstok lange touwen heeft en nog naar beneden zakt. Zorg er in beide gevallen voor dat de ophangpunten op dezelfde hoogte zitten. Ook moet je er op letten dat je de marge tussen de twee ophangpunten altijd ruim neemt. Dit heeft te maken met de hoogte en de mate van comfort. Met onze bevestigingssets kun je de hangmat gemakkelijk bevestigen.

Waar bevestig ik een hangmat?

Wil je graag een hangmat ophangen? Daar zijn verschillende plekken voor. Denk aan de tuin, binnen in huis of op het balkon. Het meest ideale is de tuin. Hier kun je ervoor kiezen om als ophangpunt twee bomen te kiezen. Heb je geen bomen in de tuin of is de afstand tussen de bomen veel te groot om een mat te bevestigen? Dan kun je ook kiezen voor een muur of schutting. Houd er altijd wel rekening mee dat de muur, schutting of boom stevig genoeg moet zijn voor het maximale aantal kilogram van de hangmat. Je kunt ook altijd kiezen voor een hangstoel of een hangmat met standaard als je geen ophangpunten hebt. Heb je geen tuin? Dan is het balkon een optie. Je kunt de hangmat in de lengte bevestigen of aan het plafond. In dat laatste geval kun je ervoor kiezen om de ophangpunten dichtbij elkaar te plaatsen, zodat je het effect van een schommel krijgt. Ben je toch liever binnen? Dan zou je in de woonkamer ook een hangmat kunnen bevestigen, bijvoorbeeld aan het plafond of de muur. Hangmat kopen? Twijfel niet en haal het vakantiegevoel naar huis!

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »