LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Onze multifunctionele campingkasten

Wij als mensen kunnen erg veel meenemen naar de camping, zelfs dingen die we achteraf helemaal niet nodig hebben. Denk aan kleding, schoenen, boeken en tijdschriften. Maar misschien ook wel veel eigen keukengerei en douchespullen. Dat geeft helemaal niets, want stel je voor dat je alles wel nodig hebt! Toch? Speciaal voor deze mensen hebben we verschillende kasten in ons aanbod. Niet opzichtig of groot, want we snappen dat een tent aanzienlijk kleiner is dan een woonkamer. Daarom hebben we multifunctionele kasten voor jou. Denk aan een poef met opbergruimte. Schuif de laadjes open en je kunt er veel spullen in kwijt. Kom je een stoel tekort? Dan kun je de poef ook als extra zitplaats gebruiken. Hoe ideaal is dat? Maar we hebben ook legkasten. Dit zijn kasten met planken waar je van alles op kunt zetten. Je kunt zelfs een legkast gebruiken als tafel! Scheelt niet alleen ruimte, maar ook kosten.

 

Natuurlijk zijn onze campingkasten niet alleen als kampeermeubelen te gebruiken. Je kunt ze namelijk ook gewoon in huis zetten. Zo kun je de kasten in de slaapkamer of keuken zetten, of gewoon tegen de wand in de woonkamer. Jaag jezelf door ruimtegebrek nooit meer op de kast met onze handige en mooie campingkasten!

Andere kampeermeubelen

Ben je benieuwd wat we nog meer hebben aan kampeerartikelen? Kijk dan eens tussen ons hele aanbod aan kampeermeubelen. Zo vind je er ook campingstoelen, campingtafels en hangmatten. Vind je het leuk om lekker te kokerellen op de camping? Ga dan eens naar ons koken en eten aanbod, waar je tafelkleden, kampeerpannen en serviesgoed vindt. Maak je gereed voor al je kampeeravonturen bij Twinckels!

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »