Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Wat zijn de voordelen van buitenkleden?

Een buitenkleed is niet precies hetzelfde als een tapijt voor binnenshuis. Zo kun je een tapijt niet buiten neerleggen. Als het dan regent, is hij verzopen. Een buitenkleed kan wel tegen het Nederlandse onvoorspelbare weer, omdat deze waterafstotend is. Een buiten vloerkleed kun je daarom te allen tijde buiten laten liggen. Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel van buitenkleden. Daarnaast is het ook erg mooi als decoratie. Dit kan zijn omdat je vindt dat je huidige balkon, terras of tuin wel wat opgefleurd kan worden. Een buitenkleed kan dan een mooie aanvulling zijn op je buiteninterieur. Maar een buiten vloerkleed kan ook voor gezelligheid en sfeer zorgen. Heb jij de behoefte om een eigen plekje te creëren waar je jezelf helemaal kunt terugtrekken? Ook hier biedt een buitentapijt een perfecte uitkomst. Heb je geen tuin, terras of balkon? Je kunt een buitenkleed ook op vele andere plekken gebruiken. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het strand of als picknickkleed in het park.

Onze buitenkleden

Kortom, het kopen van een buitenkleed is altijd een goed idee. Twijfel je nog welke je wilt nemen? Zoek dan niet verder. Twinckels heeft veel tuinkleden in allerlei maten en kleuren, zoals een rond buitenkleed en buitenkleden in zwart wit, groen, grijs, blauw, roze en zwart. Een voordeel van onze buitenkleden is dat ze aan twee kanten zijn gedecoreerd. Hierdoor zijn ze aan beide kanten te gebruiken. Het maakt dus niet uit hoe je hem neerlegt. Daarnaast zijn onze buitenkleden niet alleen waterproof, maar ook schimmelwerend en gemaakt van een hoge kwaliteit en lichtgewicht 100% polypropyleen. Ook hoef je niet bang te zijn dat de kleuren van de buitentapijten snel vervagen of de tuinkleden niet lang meegaat. Door de UV-behandeling kunnen ze uitstekend tegen de zon en hebben ze een verlengde levensduur.

Hoe reinig ik een buitenkleed?

Natuurlijk kan het zo zijn dat je buitenkleed een keer vies wordt. Denk aan vlekken door modder of het knoeien van eten en drinken. Gelukkig kun je makkelijk onze buitenkleden reinigen. Zo kun je vuil makkelijk verwijderen door er een natte doek overheen te halen. Heeft het een keer flink gestormd of geregend? Het buitentapijt droogt altijd weer vanzelf in de zon nadat het is natgeregend. Wil je het buitenkleed toch liever opbergen voordat er een regenbui komt? Onze buitenkleden worden geleverd in een handige opbergtas. Dus twijfel niet langer en koop jouw buitenkleed op Twinckels!

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »