LET OP: i.v.m. drukte kan de bezorging van je bestelling wat vertraging oplopen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

De perfecte kampeermeubelen

Wie zegt dat kamperen niet luxe kan zijn? Kwestie van comfortabele kampeermeubelen uitzoeken. Comfortabele stoelen zijn zeker geen overbodige luxe. Maar ook een hangmat mag eigenlijk niet ontbreken. Want wat is er nou lekkerder dan een boekje lezen terwijl je schommelt tussen twee takken? Wij hebben verschillende soorten campingstoelen, campingtafels en hangmatten. Ze zijn allemaal gemaakt voor een zorgeloze kampeervakantie. Want de tijd dat kamperen afzien was is voorbij. Luxe kamperen is de norm geworden tegenwoordig.

Buitenkleden

Steeds meer kampeerders besteden aandacht aan het uiterlijk van hun tent. Met gezellige lampjes bijvoorbeeld. Ook de buitenkleden rukken op. Die zijn er in verschillende prints en fleuren je hele tent op. Leg een kleed in je tent en een kleed voor je tent en creëer een echt kampeerpaleis. Buitenkleden zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog eens hartstikke handig. Je klopt ze namelijk heel makkelijk uit. Modder en vuil krijgen zo geen kans in je tent. En ga je een mooie fietstocht maken vanaf je kampeerplek? Dan rol je het buitenkleed op en neem je het mee. Ideaal om op te picknicken!

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »