Laatste kans! Profiteer van hoge kortingen op bloembollen

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Pimp je zwembad en je tuin met zwembadtegels

Zwembadtegels zijn niet alleen ideaal voor onder je zwembad, je kunt er ook een glibbervrij pad naar je terras mee maken. Best handig als je bijvoorbeeld met een dienblad regelmatig op en neer loopt naar je zwembad. Misschien leg je zelfs wel je eigen naam? Of alleen je initialen? Of wat denk je van een compleet huwelijksaanzoek? De tegels beschermen je gazon en voorkomen vervelende slippartijen. Zo gaan jij en je zwembad een stuk langer mee.

Makkelijk zwembadtegels leggen

De zwembadtegels zijn geschikt voor alle maten zwembaden. Van piepklein tot enorm groot. Je legt ze heel makkelijk neer. Iedereen die kan puzzelen kan ook zwembadtegels leggen.

Ze vallen namelijk als een puzzel in elkaar. Het is bijna nog makkelijker dan zwemmen zelf. Duurzaam zijn ze trouwens ook. Ze zijn gemaakt van polyethyleen. Dit materiaal is slijtvast en gaat heel wat warme zomers mee. En wil je je zwembad eens op een andere plek neerzetten? Dan verhuizen de tegels ook heel makkelijk mee. Je klikt ze zo weer los en legt ze makkelijk op een andere plek neer.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Start vergelijking

You can compare a maximum of 3 products

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »