Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Inground Trampoline Aanbieding

Er zijn verschillende trampolines in de aanbieding die voor in de grond zijn. Het voordeel van een inground trampoline is dat de trampoline netjes weggewerkt en ingebouwd kan worden. Zo blijft je tuin nog steeds mooi en opgeruimd. Daarnaast is het ook een stuk veiliger doordat de trampoline dichter bij de grond staat. En het mooie is, het is niet heel veel werk om de trampoline in te graven. Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de trampoline 20 tot 30cm uitsteekt boven de grond in verband met de luchtverplaatsing. 

Rechthoekige Trampoline Aanbieding

Er zijn ook een aantal mooie rechthoekige trampolines in de aanbieding. Je kan daarbij kiezen voor een rechthoekige trampoline mét net of zonder net. Het is maar net wat jij zelf wil. Het is natuurlijk wel veiliger om een trampoline met net te nemen. En ook hier kan je kiezen voor een ingebouwde rechthoekige trampoline of juist niet. Er zijn verschillende soorten trampolines verkrijgbaar met korting. Wees er dus snel bij voordat de aanbieding niet meer geldig is.

 

Ronde Trampoline Aanbieding

Toch liever een ronde trampoline in de aanbieding kopen in plaats van een vierkante? Dat kan! Er zijn verschillende soorten ronde trampolines nu tijdelijk in de sale. Jij kiest zelf welke grootte je wilt en of de trampoline inground moet zijn of juist niet. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een xl trampoline van boven de 4 meter? Die hebben wij! Of juist een kleine trampoline om te fitnessen bijvoorbeeld. Ook zulke trampolines zijn nu in de aanbieding. Shop nu!

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »