Gardena combisystem: voor elk seizoen een handige tool!

Gardena combisystem: voor elk seizoen een handige tool!

20-09-2019

Planten, harken, vegen, graven, sneeuw vegen. Een tuin houdt je goed bezig. En omdat sneeuw moeilijk te verplaatsen is met een schoffel, heb je ook een hoop verschillende soorten gereedschap nodig. Dit neemt een hoop ruimte in beslag en het is allemaal bovendien best prijzig.

Het Gardena combisystem is dan een handige uitkomst. De basis van het systeem bestaat uit een uitschuifbare telescoopsteel. Hiervan zijn er verschillende typen en lengtes verkrijgbaar. Je kunt de steel hierdoor aanpassen aan de werkomstandigheden en natuurlijk aan je lengte. Tip: gebruik voor werkzaamheden laag bij de grond, zoals schoffelen of harken, een langere steel.

Telescoopsteel

De telescoopsteel kun je vervolgens verbinden met meer dan 80 verschillende soorten koppen. De steel bevestig je eenvoudig aan de desgewenst kop. Gardena garandeert hierbij dat de kop niet gaat wiebelen op de steel. Ook niet als je flink aan het bezemen bent of in stugge aarde moet schoffelen. De stelen zijn gemaakt van aluminium en dus zowel stevig als licht.

Je krijgt via Gardena 25 jaar garantie op alle tools binnen het combisystem. Gegarandeerd lang en veel tuinplezier dus!

Alle voordelen op een rijtje

  • - Stevige aansluiting, gegarandeerd zonder speling
  • - Gereedschapskoppen passen op alle stelen
  • - Hoogwaardige kwaliteit
  • - 25 jaar garantie


Interesse in het combisystem? Neem snel een kijkje bij het gesteeld gereedschap op onze website.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden