5 Musthaves als je gaat kamperen

5 Musthaves als je gaat kamperen

Door Renata 08-01-2020

Ga je binnenkort even lekker ertussenuit om te kamperen? Lees dan snel verder welke kampeerspullen een echte musthave zijn om mee te nemen. Zo wordt jouw vakantie er één om niet te vergeten. Of je nou gaat kamperen bij de boer, in het bos of net wat meer luxe wilt bij het kamperen. Al deze kampeerartikelen zullen hoe dan ook goed van pas komen!

1. Hangmat

Bij het kamperen gaat het om heerlijk tot rust komen en genieten van de omgeving. Wat past daar dan perfect bij? Precies, een hangmat! Zie jij jezelf al erin liggen? Met een hangmat kom jij in de ultieme relax-modus. De ligmatten zijn niet alleen super makkelijk om op te zetten, maar je kan ze ook nog eens altijd gebruiken. Zelfs na het kamperen! Het staat prachtig in je huis of tuin. En je hebt natuurlijk altijd een perfect plekje om te ontspannen.

hangmat

Bekijk alle Hangmatten >

 

2. Koelbox

Als je gaat kamperen is het natuurlijk wel fijn om je drinken koud te houden en het eten gekoeld te houden als dit nodig is. Je hebt allerlei formaten koelboxen en ook verschillende soorten. Ga je met de auto? Dan heb je bijvoorbeeld speciale koelboxen die je kunt aansluiten via de sigarettenaansteker. Maar er zijn natuurlijk ook koelboxen die je gewoon via een stopcontact kan aansluiten of die je eerst moet invriezen met koelelementen. Een koelbox is in ieder geval een echte kampeer musthave!

koelboxen

Bekijk alle Koelboxen >

3. Driepoot met grillrooster

Koken is misschien wel één van de gezelligste momenten tijdens het kamperen. Lekker basic in de natuur je eigen voedsel maken. Hoe tof is dat gevoel wel niet! En natuurlijk lekker met z’n allen om het vuurtje heen zitten in de avond. De driepoot met grillrooster mag echt niet missen op je kampeerchecklist. Het maakt het koken een stuk makkelijker en leuker. Het enige wat je hoeft te doen is de driepoot boven je eigen gestookte kampvuurtje plaatsen. Zo heb jij iets om je pannen op te zetten, een buitengrill én een handige vuurschaal tegelijkertijd!

kookproducten

Bekijk alle Kookproducten >

4. Buitenkleed

Met het regenachtige weer in Nederland is het super fijn om een waterproof kleed te hebben. Zet het kleed in de (voor)tent, onder de luifel of gebruik het bijvoorbeeld als picknickkleed. De buitenkleden zijn ook nog eens aan 2 kanten bedrukt met een mooi printje! Dit maakt het kamperen net een stukje luxer.

buitenkleed

Bekijk alle Buitenkleden >

5. Waterkluis

Het weer in Nederland kan nogal eens onvoorspelbaar zijn. Wil jij zeker weten dat belangrijke spullen zoals je telefoon of portemonnee veilig zijn wanneer er een stortbui is? Neem dan een waterkluis mee. Het is ook ideaal als je een wateractiviteit gaat doen. Zo kun je belangrijke spullen meenemen zonder dat je ze kwijt raakt. De waterkluizen zijn namelijk waterdicht, luchtdicht en blijven drijven in het water. Dit moet zeker weten op jouw camping checklist!

waterkluis

Bekijk alle Waterkluizen >

Kamperen checklist

Staan er nog wat dingen op je kampeer checklist die je nog in huis moet halen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Naast bovengenoemde campingspullen zijn er natuurlijk nog een aantal andere belangrijke spullen nodig bij het kamperen zoals een kampeertent. Neem eens een kijkje in onze uitgebreide collectie!

kampeer benodigdheden

Bekijk alle Kampeerartikelen >

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden