Extra sfeer met een haard

Extra sfeer met een haard

Door Jordy 29-07-2019

Vroeger had bijna iedereen een haard in huis. Dit was toen nodig om het huis te verwarmen. Een positieve bijwerking hiervan was dat het de woonkamer een stuk gezelliger maakte. Moderne huizen hebben geen haard meer nodig om te verwarmen.

Wil je het gezelliger maken in huis? Dan is een haard met afstand één van de beste sfeermakers. In dit artikel geven we je drie redenen om een haard te plaatsen.

1. Gezelligheid

Met een haard maak je in een handomdraai je kamer stukken gezelliger. Net zoals je het in films ziet. Buiten sneeuwt het, binnen kruip je samen rondom de haard met een warme mok chocomel. 

2. Een moderne haard is minder ongezond

De haarden van Tenderflame branden op een moderne vloeistof die niet giftig is. Hiermee heb je geen last meer van de nare geur of slechte stoffen. Toch geniet je minstens nog zo veel van de dansende vlammen.

3. Ook mogelijk met weinig ruimte

Zelfs als je weinig ruimte hebt kan je genieten van de gezelligheid die een haard met zich mee brengt. Van losstaande haarden die aan het plafond hangen tot branders die losstaand in de kamer geplaatst kunnen worden. Geniet op veel manieren alsnog van een haard in huis.

4. Een binnenhaard hoeft niet duur te zijn

Vaak wordt gedacht dat de aanschaf van een haard veel geld kost. Bij Twinckels valt dit reuze mee! Daarnaast kun je de keuze maken tussen volwaardige haarden of losstaande branders.