De handigste barbecue tools

De handigste barbecue tools

Door Jordy 29-07-2019

Het Barbecue-seizoen is inmiddels in volle gang! Dit betekent dat je in de zomer bijna elke dag wel je betrouwbare grill aanslingeren. Wil jij je barbecue skills naar een volgend niveau tillen? En een echte grillmeister worden? Ontdek dan de handigste barbecuetools van Twinckels.com. Hier vind je alles van spatels, thermometers, handschoenen, grillroosters, meubels, spiezen, berenklauwen, en nog veel meer! Wij hebben de handigste hier voor jou uitgepikt. Ontdek ze snel.

1. Grillroosters en grillplaten

Het grillrooster of de grillplaat is misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van je barbecue. Hier bak je de lekkerste stukken vlees op. Veel grillroosters geven ook een mooi patroon aan de hamburgers of steaks. Ook kun je kiezen voor een speciale pizza grillplaat. Hiermee bak je zelf de lekkerste pizza boven je barbecue. Grillroosters bij Twinckels vind je in vele vormen en maten. Bekijk nu welke bij jou en je barbecue past.

Grillroosters en grillplaten

Bekijk nu welke plaat of welk rooster bij jouw barbecue past. 

Bestel nu >
 

 

 

2. Brikettenstarter

Gebruik je kolen om te barbecueën? Dan weet je vast ook dat het wel even duurt voordat de barbecue op temperatuur is. Geen zin om hier elke keer op te wachten? Dan is een brikettenstarter de perfecte oplossing voor jou. Alle experts zijn het er mee eens dat dit de beste manier is om de barbecue op gang te krijgen. Het is sneller, schoner en efficiënter dan vloeibare aansteek middelen. Gooi simpelweg de kolen in de koker en voeg een prop krantenpapier toe. Steek 'm aan aan en geniet binnen no-time van jouw barbecue. Deze brikettenstarter van Rösle is vanaf nu jouw beste vriend als het aankomt op het aansteken van de barbecue. 

Rösle Brikketenstarter

Met deze brikettenstarter van Rösle steek je razendsnel je barbecue aan! Geschikt voor de vaatwasser.

Bestel nu >
 

 

 

3. Thermometers

Met een thermometer word je een echte meester over jouw gerechten. Je hoeft niet meer te gokken hoe warm die ene hamburger of dat sappige biefstukje is. Hierdoor serveer je geen rauwe of overgare gerechten meer. De meeste thermometers hebben een metalen deel dat je in het stukje vlees kunt steken. Lees eenvoudig van het scherm af wat de temperatuur hiervan is en serveer nooit meer een te rauwe of gare hamburger.

Outdoorchef Vleesthermometer

Deze vleesthermometer van Outdoorchef meet de kerntemperatuur van je vlees en piept als de gewenste temperatuur is gebruikt.

Bestel nu >
 

 

 

4. Rookhout

Met rookhout geef je je gerechten eenvoudig een lekkere rooksmaak mee. Rookhout is verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en smaken. Per type gerecht kan het verschillen welke smaak het beste werkt. 

The Bastard Rookhout Hickory

The Bastard Rookhout

Rookhout komt in heel veel smaken voor. Bekijk nu ons rookhout assortiment van The Bastard. 

Bestel nu >
 

 

 

5. Thermo handschoenen

Met een goed stel barbecue handschoenen hoef je nooit meer je vingers te branden. Ook heb je dankzij de handschoenen extra grip op al je gereedschap dat je tijdens het koken gebruikt. De handschoenen van The Bastard zorgen ervoor dat je met gemak en zonder risico eenvoudig de gerechten op je barbecue bereid.

The Bastard Fiber Thermo BBQ Handschoenen

Thermo handschoenen

Met de handschoenen van The Bastard kun je wel voor hetere vuren staan. Nooit meer je vingers branden en toch absolute controle over de barbecue.

Bestel nu >
 

 

 

6. Marinade Injectiespuit

Een stuk vlees wordt met een simpele marinade velen malen lekkerder. Helaas duurt het vaak even voordat een stuk echt goed gemarineerd is. Met een marinade injectiespuit kun je dit proces versnellen. Door het vlees direct te injecteren met de marinade wordt het smaakvoller en sneller mals. 

The Bastard Marinade Spuit

Wil je het vlees of de vis volledig marineren en niet alleen de marinadesmaak aan de buitenkant proeven? Marineer je vlees of vis dan van binnenuit met een marinade spuit

Bestel nu >
 

 

 

7. Sparerib rekje

Met een speciaal rekje voor spareribs bereid jij de lekkerste ribs op de barbecue. Je kunt de spareribs in stukken in het rekje plaatsen. Hierdoor kunnen ze goed rondom garen. Resultaat: de lekkerste spareribs die je ooit hebt gemaakt. 

The Bastard Spareribs rek deluxe

Spareribs maak je met het spare rib rack van The Bastard. De ribs garen extra goed dankzij de ruimte in het rek. 

Bestel nu >
 

 

 

8. Pulled pork klauwen

Scheur als een echte beer je vlees in stukken en krijg de perfecte pulled pork of pulled chicken. Naast dat het heel erg effectief is, ziet het er ook super stoer uit. 

The Bastard Berenklauwen

Pulled pork maak je met de berenklauwen van The Bastard. Scheur het vlees eenvoudig aan stukken met deze klauwen. 

Bestel nu >
 

 

 

9. Soeppan

Ook kan je op je kamado barbecue de lekkerste soepen bereiden. Met een speciale gietijzeren pan bereid je de lekkerste warme soepen boven je barbecue. Bereid met verse groenten is er niets lekkerder dan een eigen-gemaakte soep. 

The Bastard Soeppan

Breid de barbecue ervaring nog verder uit met The Bastard Dutch Oven. Met deze gietijzeren pan maak je de heerlijkste soepen en stoofpotten op je kamado.

Bestel nu >

 

 

10. Een minuut aansteker

Met de een minuut aansteker steek je binnen no-time je bastard aan. Nooit meer gerommel met aanmaakblokjes. Daarnaast is dit een super-veilige manier om je Bastard aan te steken. Is het vuurtje tijdens het grillen gedimd? Dan stook je hem eenvoudig op met deze aansteker. 


The Bastard een minuut aansteker

Steek je Bastard binnen één minuut aan met deze elektrische One minute Lighter.

Bestel nu >

 

 

Bekijk ook al onze andere barbecue accessoires

Van messen tot houtskool en van pannen tot meubilair. Je vindt het allemaal bij Twinckels.

Ontdek alles >