LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Tuinhaarden zijn natuurlijk erg gezellig en sfeervol, het is alleen jammer dat niet iedereen aan tafel er tegelijk van kan genieten. Om met z'n allen om de haard heen zitten is ook niet altijd handig, zeker niet als er nog gegeten moet worden. Daarom zijn er Tafelhaarden. Tafelhaarden zijn dé ideale sfeermaker voor in de tuin. Een gezellig vlammetje op tafel, zodat iedereen ervan kan genieten. Je hoeft niet bang te zijn voor een enorme rookwolk bij het eten, want de tafelhaarden werken op bio-ethanol en dat geeft geen rook vrij. Zo heb je alle voordelen van een haard, maar dan zonder de nadelen!

Spin Tafelvuur

Het spin tafelvuur van Höfats is een combinatie tussen een tafelvuur, tuinlamp en een lantaarn. Dit uiterst sfeervolle vlammetje heeft een bijzondere twist. De vlammen draaien namelijk, zodat er een roterende vlambeweging ontstaat. Dit tafelvuur brandt op bio-ethanol, wat los verkrijgbaar is bij Twinckels.

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »