LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Er zijn een paar barbecue-accessoires die eigenlijk niet in een andere categorie passen. Dit is omdat ze vrij uniek zijn in hun soort. Neem bijvoorbeeld de Draagtas Cube, deze handige tas zorgt ervoor dat je de Everdure BBQ Cube houtskoolbarbecue altijd mee kan nemen. Een ander voorbeeld van een uniek accessoire is de schoorsteenkap voor de The Bastard Big Green Egg of Kamado Joe. 

Als je de barbecue echt wil laten slagen, is het handig om The Bastard receptenboek: Let's Make BBQ Great Again te hebben. In dit receptenboek staan allerlei recepten die je kan maken met een The Bastard barbecue. Zo heb je voor iedere barbecuegelegenheid iets creatiefs om te maken. 

Als je na de barbecue eindelijk rust kan pakken en na wilt genieten met koffie, thee, glühwein of iets sterkers, gebruik dan de Bastard koffiemok om de barbecuesfeer er nog wat langer in te houden.  

 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »