LET OP: i.v.m. drukte is het tijdelijk niet mogelijk om nieuwe bestellingen te plaatsen.

Filters

    Geen producten gevonden...

Twinckels’ tips

Grillroosters en grillplaten zijn een goede toevoeging voor op de barbecue. Ze zorgen ervoor dat je veilig, schoon en makkelijk kan grillen, daarnaast krijg je veel meer opties om heerlijke gerechten te maken. Zo kun je met de juiste plaat bijvoorbeeld heerlijke pizza's maken. Ook zijn er verschillende opties voor o.a. gourmet. 

Naast alle creatieve platen vind je hier ook gewoon ouderwetse grillroosters. Deze komen altijd van pas als de vorige kapot is gegaan of als je geen zin meer hebt om alle lagen vuil schoon te maken. Het maakt niet uit hoe je barbecue eruit ziet of welke vorm hij heeft. Je vindt hier ronde barbecueroosters, maar ook rechthoekige roosters. 

Grillplaten Schoonmaken

Een van de voordelen van Grillplaten en Grillroosters is dat ze afneembaar zijn, je hoeft dus niet met al je schoonmaakmiddel naar buiten te gaan, maar je kan gewoon het grillrooster oppakken en binnen afwassen. Wacht daarmee wel even tot het is afgekoeld, anders verbrand je je vingers. 

Je kan maximaal 5 producten vergelijken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »